Besparen met de Buren

19 oktober 2015

Het stookseizoen 2015 – 2016 is begonnen. Om de energierekening zo laag mogelijk te houden heeft het WSWonen Nieuw-West deze periode opnieuw het project Besparen met de Buren. Huurders in Nieuw-West kunnen gratis kleine ingrepen in hun woning laten uitvoeren om het energieverbruik te verlagen. Via Besparen met de Buren worden daarnaast voorlichtingen gegeven over energiebesparing.

Meldt u aan voor gratis klussen in de woning via de spreekuren, mail of telefoon van WSWonen Nieuw-West. Ook als u interesse heeft voor een groepsvoorlichting kunt u dat via de spreekuren, mail of telefoon laten weten.

De klussen zijn het aanbrengen van tochtdorpels op de voordeur, radiatorfolie, tochtband, en ‘standby killers’. De klussen worden uitgevoerd door getrainde vrijwilligers, die daar een kleine vergoeding voor ontvangen (€ 10 per klus).  U kunt zich nog aanmelden als klusser. U wordt dan getraind.

De voorlichtingen worden eveneens gegeven door getrainde vrijwilligers. U kunt zich opgeven om voorlichtingen te verzorgen tegen een kleine vergoeding. (€ 20 per voorlichting van 2 uur).

Artikel delen:

!WOON