Energievoorlichting op de Radio

12 november 2015 - Op 2 november 2015 heeft het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost van 14:00 tot 15:00 uur een bijdrage geleverd aan het voorlichten van de luisteraars van Radio Razo tijdens het programma ICE (Informatie, Cultuur en Educatie) over energieverbruik. 

Wij hebben ervoor gekozen om deze uitzending te wijden aan het thema ‘Energie’. Hiervoor hebben wij onze collega, Bram van Garderen, die gespecialiseerd is in dit thema gevraagd om energieadvies aan de luisteraars te geven. Saskia Bosnie en Rizairis Lacroes stelden vragen die ook door een luisteraar gesteld zou kunnen worden. Aansluitend bij dit thema hebben wij de luisteraars uitgenodigd voor de tweede Bewoners Energiedag die op 29 november 2015 plaatsvindt.

Als extra informatie heeft Rizairis een uitleg gegeven over de rol van de WOZ-waarde in het puntenstelsel. De luisteraars kregen uitleg over de puntentelling, opvragen van hun WOZ-waarde en taxatierapport, hoe bezwaar in te dienen en de bezwaargronden. Verder hebben wij de luisteraars geïnformeerd over onze spreekuren, telefoonnummer en website. Als laatste heeft Rizairis de luisteraars uitgenodigd voor ‘Bewoners aan het Woord’ die dinsdag 3 november 2015 plaatsvond.

Wil je weten wat voor energietips er zijn gegeven? Herbeluister hier de uitzending bij Radio Razo.

bram en riri op de radio

Artikel delen:

!WOON