Buurtgericht Participatiemarkt Bijlmer-Centrum

28 april 2016

Op donderdag 21 april jl. is het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost aanwezig geweest op het Buurtgerichte Participatiemarkt  in  Bijlmer-Centrum. Tijdens dit evenement was het voor de bewoners mogelijk om informatie te verkrijgen omtrent huren, wonen en de leefbaarheid in Zuidoost.

Binnen een tijdsbestek van vier uur heeft het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost dertig bewoners te woord gestaan. De bewoners kwamen met verschillende vragen, die zo goed mogelijk beantwoord werden door de medewerkers van het Wijksteunpunt Wonen.

Als Wijksteunpunt Wonen zijn wij trots dat de bewoners met al hun vragen omtrent huren, wonen en de leefbaarheid in Zuidoost naar ons toe komen. Door de bewoners zo goed mogelijk te woord te hebben gestaan, zijn wij met een gerust hart weggegaan.

De bewoners hebben ook te kennen gegeven dat veel betrokken organisatie doorverwijzen naar het Wijksteunpunt Wonen. Dit is uiteraard erg belangrijk voor het Wijksteunpunt Wonen.

Artikel delen:

!WOON