Wijksteunpunt Wonen Zuidoost bij Radio Razo

02 mei 2016

Op maandag 2 mei was er weer, zoals gewoonlijk, een nieuwe radio-uitzending van Wijksteunpunt Wonen Zuidoost bij Radio Razo. De uitzending ging bijna in het geheel over het thema ‘Huurverhoging’. Nadat er informatie over eigenaar-bewoners werd gegeven kregen de luisteraars informatie over de bezwaarprocedure, aandachtspunten op het huurverhogingsvoorstel, bezwaar bij gebreken aan de woning en de mogelijkheid tot het organiseren van een voorlichting huurverhoging. Hiernaast werd er door Bram ook kort aandacht besteed aan het energieverbruik in de warme maanden. Als leidraad is er voor het behandelen van deze thema’s de Woonlastenkrant gebruikt zodat de mensen thuis ook mee konden lezen.

Het programma werd gepresenteerd door John, Bram, Rizairis en Saskia, die tevens achter de techniektafel stond. Als vast onderwerp is er aandacht besteed aan de spreekuren en de contactgegevens van WSW ZO.

Klik op hier om de uitzending te beluisteren.

Artikel delen:

!WOON