Jongerenspecial op Radio Razo

07 juni 2016

Zoals altijd op de eerste maandag van de maand was het programma van WSW ZO alweer van 14:00 tot 15:00 uur te horen op Radio Razo. Saskia, Bram, Erlijn en Rizairis hebben de luisteraars verschillende informatie gegeven. Met oog op de initiatiefwet van Kamerlid Schouten die per 1 juli 2016 ingaat en ervoor zorgt dat er een aanvulling van de opzeggingsgrond ‘dringend eigen gebruik voor de tijdelijke huisvesting van jongeren’ komt, was het hoofdthema binnen de rubriek Actualiteit ‘Jongeren’. Hiernaast werd er een casus ingebracht, met als thema huurverhoging. Tijdens de Infoblok werd er aandacht besteed aan de verhuizing van WSW ZO, de komende voorlichtingen en de voorzieningen van gemeente Amsterdam voor mensen met een laag inkomen.

Het volgende programma is op 4 juli 2016. Dit programma wordt een VvE-special waarbij er aandacht wordt besteed aan beheer, onderhoud, lidmaatschap en het VvE-bestuur.

Klik hier om het programma van 6 juni te beluisteren!

Artikel delen:

!WOON