Save the Date: 7 oktober Bewoners Energie Dag

25 juli 2016

Vrijdag 7 oktober is de jaarlijkse Bewoners Energie Dag voor alle Amsterdammers die inspiratie willen opdoen over energie besparen en duurzaam wonen. In de ochtend zijn er excursies naar o.a. het Afval Energiebedrijf, een Amsterdamse gasloze woning met Triple Solar, het Groen Gemaal Sarphatipark en een aantal renovatieprojecten in Nieuw-West. Wethouder Laurens Ivens geeft (o.v.) het feestelijke startschot voor het stedelijke project Energiecoaches. Ook is er dan een lezing van URGENDA en zijn er een aantal workshops, korte projectpitches en stands met informatie.

Het middagprogramma vindt plaats in de Honingraat aan de Slotermeerlaan.

Meer informatie volgt. Aanmelden kan vanaf begin september via http://www.steunpuntwonen.nl/agenda

Artikel delen:

!WOON