VvE-special op Radio RaZo

05 juli 2016

Maandag 4 juli 2016 was Wijksteunpunt Wonen Zuidoost wederom bij Radio RaZo. Zoals in het vorige programma was aangekondigd, stond dit programma in het teken van Verenigingen van Eigenaren in een VvE-special. Naast de vaste presentators, Saskia, Bram en Rizairis, waren er twee gasten in het programma. Frederik van der Schuit, technische VvE en vastgoed beheerder van Laan35, en Ana Alcántara, eigenaar van een appartement in Amsterdam Zuidoost, werden in het programma uitgenodigd om kennis en ervaringen met de luisteraars te delen.

Tijdens het programma kregen de luisteraars in het begin algemene informatie over een VvE en technisch beheer. Door de ervaringen van de eigenaar met haar eigen VvE heeft de technische beheerder mogelijke oplossingen aangedragen voor wat er in die specifieke VvE gaande was. Hierna kregen de luisteraars tips mee. Een van deze tips was dat kopers zich moeten organiseren door commissies op te zetten om verschillende knelpunten in het gebouw op te lossen.

Op maandag 1 augustus 2016 staat het volgende radioprogramma in het teken van overlast en zonne-energie.

Klik hier om deze uitzending te beluisteren.

Artikel delen:

!WOON