Maak een afspraak met de wooncoach (65+)

03 augustus 2016

Kent u iemand van 65 jaar of ouder die bezoek wil van een wooncoach? Of bent u zelf geïnteresseerd? Neem dan contact op met het Wijksteunpunt Wonen voor een afspraak. De wooncoach informeert bewoners over prettig, langer en zelfstandig thuis wonen en geeft daarbij advies op maat. 

De wooncoach geeft onder onder meer advies over woningaanpassingen en WoningNet. Bovendien informeert de wooncoach over verhuismogelijkheden van een corporatiewoning met de regelingen “Van hoog naar laag” en “Van groot naar beter”.

Iedere 65+’er van Amsterdam kan een afspraak maken met de wooncoach.

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.steunpuntwonen.nl/wooncoach

Of neem voor vragen contact op met het Wijksteunpunt Wonen. Zie de contactpagina.

Voor een tweetal succesverhalen over de wooncoach, zie de volgende artikelen.

Van hoog naar laag op het Spinozahof

Van hoog naar laag via de wooncoach

 

Artikel delen:

!WOON