Slimme Meter? Energie besparen? Kom 31 augustus naar het Pluspunt!

26 augustus 2016

Met een Slimme Meter in huis heb je een grote kans om vele euro’ s op de energierekening te kunnen besparen. Maar dan moet je de Slimme Meter wél slim gebruiken. Wijksteunpunt Wonen organiseert hierover op woensdag 31 augustus een inloopbijeenkomst in het Pluspunt (Geuzenveld). Bewoners uit postcodegebied 1067 en andere geïnteresseerden zijn welkom tussen 16.30 en 20.00 uur.Alle Amsterdammers krijgen – net als de rest van Nederland – de komende jaren een Slimme Meter in huis. Deze vervangt de huidige gas- en elektrameter. Postcodegebied 1067 is deze zomer aan de beurt.

Wijksteunpunt Wonen Nieuw West organiseert op 31 augustus daarom in deze buurt de bijeenkomst Slim Besparen met de Slimme Meter. De bijeenkomst is van 16.30 – 20.00 uur in Huis van de Wijk het Pluspunt aan de Albardakade 5-7. Je kunt hier op het moment dat het je uitkomt binnenlopen, al je vragen stellen en aanvullende informatie krijgen.

De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor bewoners van postcodegebied 1067, maar wie daar niet woont en meer wil weten is zeker welkom! Wijksteunpunt Wonen en ASW organiseren de bijeenkomst i.s.m. netbeheerder Liander, RVO.nl en Quintens. Dit bureau heeft elders in het land al aangetoond dat bewoners energie kunnen besparen door de Slimme Meter te gebruiken.

Diverse experts aanwezig

Tijdens de bijeenkomst zijn diverse experts aanwezig. Netbeheerder Liander laat de Slimme Meter zien, legt uit hoe deze werkt en beantwoordt je vragen. Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West is aanwezig met allerhande bespaarproducten en informeert over de energiecheck bij u thuis en de mogelijkheden tot woningverbetering. Het ASW en woningcorporatie Eigen Haard zijn aanwezig met informatie over hun Energiecoaches en andere mogelijkheden over energiebesparing.

Meer grip op energieverbruik met het energiedisplay

Het ASW en Quintens presenteren tijdens de bijeenkomst een energiedisplay. Dit eenvoudige display laat buiten de meterkast continu en direct zien hoeveel energie je verbruikt. Het display werkt onafhankelijk van internet en je energieleverancier. Bij goed gebruik zijn de kosten van het display binnen afzienbare tijd terug te verdienen. Eén van de bezoekers van de bijeenkomst gaat bovendien met een gratis display naar huis!

Artikel delen:

!WOON