20 september: voorlichting VvE in Zuidoost

14 september 2016

Op dinsdag 20 september is de eerste gratis voorlichtingsbijeenkomst Vereniging van Eigenaren, de basis. Deze voorlichting is in Amsterdam Zuidoost. Bent u eigenaar van een woning in een appartementengebouw? Dan is de kans groot dat uw appartement onderdeel uitmaakt van Vereniging van Eigenaren (VvE). U bent dan automatisch lid van deze vereniging en samen met de andere eigenaren verantwoordelijk voor een heleboel zaken. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst vertellen wij u daar meer over. Voor de VvE gelden allerlei (wettelijke!) regels. Zo is er de verplichting om te sparen voor toekomstig onderhoud van gemeenschappelijke delen van het pand, zoals de gevel, de raamkozijnen en het dak. Ook is de VvE verplicht om een jaarlijkse ledenvergadering te organiseren en een opstalverzekering voor het pand te organiseren.

Wijksteunpunt Wonen organiseert op 20 september 2016 een gratis voorlichtingsbijeenkomst om u te informeren over het reilen en zeilen binnen de VvE. Welke regels zijn van toepassing en waar kunt u die vinden? Ook gaan we in op de kostenverdeling tussen de eigenaren en het stemrecht binnen de VvE.

Datum: dinsdag 20 september 2016
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: H. Freezerstraat 117A (Amsterdam Zuidoost), vlakbij metrostation Ganzenhoef.

Kunt u niet langskomen op 20 september? Geen probleem, wij organiseren de bijeenkomst ook op 8 november (in Amsterdam Noord) en 14 november (in Amsterdam Nieuw-West).

Aanmelden (voor alle bijeenkomsten) kan door een email te sturen met uw naam, adres en de bijeenkomst die u wilt bijwonen naar vvevoorlichting@wswonen.nl

In de maanden oktober en november organiseren wij ook bijeenkomsten over financiën van de VvE, groen MJOP en bestuur & beheer. In de bijgevoegde uitnodiging treft u extra details aan over deze bijeenkomsten.

Artikel delen:

!WOON