4 oktober: Financiën van de VvE in Zuidoost

27 september 2016

Op dinsdag 4 oktober is de eerste gratis thema-bijeenkomst Financiën in de VvE. Deze bijeenkomst is in Amsterdam Zuidoost, maar ook uit andere delen van de stad bent u welkom. Eigenaren van een appartement zijn in principe automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Dan zijn er ook allerlei financiële verplichtingen. De bijeenkomst behandelt de samenhang tussen jaarrekening, balans, begroting en VvE-bijdrage. Er wordt praktische informatie geleverd over hoe je de financiële gegevens in je eigen VvE kan beoordelen. Wanneer de VvE in uw complex niet goed functioneert ontstaan er risico’s. Zo blijkt in de praktijk dat VvE’s zonder beheer al jaren geen financieel jaarverslag of begroting hadden opgesteld.  Gebrek aan grip op de financiën kan leiden tot onvoldoende middelen voor onderhoud van het gebouw. Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de vraag waar eigenaar-bewoners in een VvE op moeten letten en hoe goed financieel beheer geregeld kan worden.

Datum: dinsdag 4 oktober 2016 Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Locatie: Harriët Freezerstraat 117A (Amsterdam Zuidoost), vlakbij metrostation Ganzenhoef.

Kunt u niet langskomen op 4 oktober? Geen probleem, wij organiseren de bijeenkomst ook op 24 november (in Amsterdam Centrum).

Aanmelden (voor alle bijeenkomsten) kan door een email te sturen met uw naam, adres en de bijeenkomst die u wilt bijwonen naar vvevoorlichting@wswonen.nl

In de maanden oktober en november organiseren wij ook voorlichtingsbijeenkomsten over de basis van de VvE, Groen MJOP en bestuur & beheer.  treft u extra details aan over deze bijeenkomsten.

Artikel delen:

!WOON