VvE voorlichting ‘Basis’

20 september 2016

Op 20 september vond bij het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost de eerste, van een lange reeks, VvE voorlichtingen plaats.De eerste voorlichting had dan ook als thema ‘basis’. Tijdens deze eerste voorlichting werden eigenaar bewoners geïnformeerd over een aantal belangrijke zaken die komen kijken wanneer je deel uitmaakt van een VvE.

De voorlichting nam ongeveer twee uur in beslag en is goed bezocht. Er waren uiteindelijk tien eigenaar-bewoners op de voorlichting afgekomen. Het ging voornamelijk om eigenaar-bewoners uit Amsterdam Zuidoost.

In totaal zullen er nog 8 voorlichtingen plaatsvinden met zes verschillende thema’s.  De thema’s die nog aan de orde komen zijn nogmaals basis, financiën, huren in een VvE, startende koper, groen MJOP, bestuur en beheer.

Mocht u interesse hebben in één van deze voorlichtingen dan kunt u zich aanmelden via vvevoorlichting@wswonen.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost op 020 7 230 320.

Artikel delen:

!WOON