WSW Zuidoost op de slimme markt

26 september 2016

Zaterdag 24 september organiseerde SAMENredzaam een slimme energie markt. In verschillende workshops werd helder gemaakt wat de nabije toekomst is met betrekking tot energie. Belangrijkste ontwikkeling is dat we binnen 20 jaar zonder gas moeten verwarmen.

SAMENredzaam en Zuiderlicht presenteerden hun plannen samen met Liander en Nuon.

Het begint natuurlijk met besparen op energie. In oktober beginnen de energiecoaches van de wijksteunpunten  wonen met hun werk. Zij adviseren bewoners hoe energie te besparen. Zowel met gas als electra. Het motto is Energiebesparen is Geld besparen. Tijdens hun bezoeken stellen ze ook producten ter beschikking om te besparen. Zoals radiatorfolie en ander klus materiaal.

Uiteraard helpen de Wijksteunpunten Wonen met adviezen over isolatie van uw woning.

Op vrijdag 7 oktober hebben de Wijksteunpunten Wonen hun “eigen” energiedag. Vanaf 13:00 in de Honingraat. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de onderstaande website: https://www.wooninfo.nl/nieuws/2016/09/sb/welke-bewoners-energiedag-excursie-kiest-u/

Artikel delen:

!WOON