Huren in een VvE

08 oktober 2016

Bent u huurder en woont u in een VvE complex? Wilt u meer weten over het reilen en zeilen in de VvE? Op maandagavond 10 oktober is er een voorlichtingsbijeenkomst van het WSWonen in het Huis van de Buurt de Boomsspijker. Wij leggen dan uit hoe een VvE werkt en wat de kansen en aandachtspunten zijn van huren in een VvE. Ook bespreken we welke rol een bewonerscommissie kan hebben.

 

Huren in een VvE    

datum: maandag 10 oktober 2016    

tijd: 19.30 – 21.00 uur    

locatie: Huis van de Buurt de Boomsspijker, Recht Boomssloot 52

De bijeenkomst is gratis te bezoeken. Zie de bijgevoegde uitnodiging VvE Voorlichting voor extra details. Aanmelden kan door een email te sturen met uw naam, adres en de bijeenkomst die u wilt bijwonen naar vvevoorlichting@wswonen.nl

 

Artikel delen:

!WOON