Extra aanbod kleine VvE’s Hoofddorppleinbuurt

01 maart 2017

Om te kijken hoe de ondersteuning van VvE’s verder verbeterd kan worden start !WOON in samenwerking met de gemeente een proef in de Hoofddorppleinbuurt. In de Hoofddorppleinbuurt zijn vooral kleine VvE’s. Om mogelijke problemen in beeld te brengen wordt binnenkort een enquête gehouden in de Hoofddorppleinbuurt naar het functioneren van VvE’s die bestaan uit 6 eigenaren of minder. Daarbij wordt gekeken of de VvE’s in deze buurt regelmatig overleggen over de staat van het pand, het benodigde onderhoud en het geld dat daarvoor gespaard moet worden.

Aan de hand van de resultaten worden in maart en april bijeenkomsten georganiseerd om samen met appartementseigenaren in de Hoofddorppleinbuurt oplossingen voor de genoemde problemen te bedenken. Een aantal door eigenaren aangedragen oplossingen zal getest worden. Als blijkt dat deze succesvol zijn, worden ze stadsbreed toegepast.

Artikel delen:

!WOON