Kom binnen en ontdek in de Pijp

16 januari 2019

!WOON team Zuid heeft in 2018 een nieuw kantoor betrokken, Samen met de andere organisaties in dit huis van de wijk organiseren wij op donderdag 31 januari een open huis, kom binnen en ontdek! Als bewoners uit Zuid bent u van harte welkom in het vernieuwde Huis van de Wijk De Pijp! Kom kijken wat er allemaal te doen is in dit pand met al zijn vele gebruikersgroepen. Wie weet zit er iets bij waar u aan mee wilt gaan doen?

Programma
15.30-17.00 uur Fotografie en schrijfclinic bij de Pijpkrant; diverse kookgroepen; huurrechtquiz; speurtocht; buurtgesprek; portrettekenen; digitale les en hulp; open daktuin met groen dakje en waterdemo; spreekuren van Natuur&Milieuteam Zuid, Stichting !WOON, de Energiecoach en Woningnet; zin en onzin over groene daken en info over dubbel glas voor huurders en VVE’s; Makersnetwerk van houtwerkplaats tot naaiatelier tot beauty doe-het-zelf.
17.00-18.00 uur Feestelijk momentje met zijn allen!
18.00-19.30 uur Tweede ronde langs workshops, spreekuren en demonstraties.

Op deze website volgt het meest actuele programma met de precieze tijden.

Alle medewerkers van Combiwel Buurtwerk, Wijkcentrum De Pijp, !WOON team Zuid en Natuur&Milieuteam Zuid.

 

Artikel delen:

!WOON