Bewoners gezocht voor uitvoeren gave ideeën buurtbudget G-Buurt

10 maart 2020

Het bewonersplatform van de G-Buurt heeft 60 plannen gemaakt voor verbetering van hun buurt. Zij kregen een buurtbudget van de gemeente om hun plannen te realiseren. Voor het uitvoeren van de plannen hebben zij nog helpende handen nodig. In deze video kijkt !WOON medewerker Brenda Serrée welke hulp zij precies zoeken. Misschien zit er iets bij wat u leuk vindt of heel goed kunt?

Buurtbudget voor invloed bewoners op de ontwikkeling van hun buurt

De gemeente wil bewoners via een buurtbudget meer invloed geven op de ontwikkeling van hun buurt. Bewoners kunnen ideeën en voorstellen voor verbetering ontwikkelen en uitvoeren. Het bewonersplatform in de G-buurt beheert het buurtbudget.

Woont of werkt u in de G-Buurt? Doe mee!

Het kernteam van Bewonersplatform G-Buurt verzamelde ruim 60 activiteiten in het buurtplan. Delano Hoost, lid van het kernteam, roept alle 10.000 buurtbewoners op om mee te doen:  “Wij wachten met smart op jullie om aan de slag te gaan!” Wie mee wil doen kan zich melden via de website van Bewonersplatform G-Buurt.

“Het gaat erom de dynamiek, de kracht, de energie uit de buurt om te zetten en zorgen dat het buurtplan gerealiseerd wordt”, aldus André Koster die ook actief lid is in het kernteam. Kijk naar ons video-interview met twee kernteamleden van het bewonersplatform. Zo krijgt u een indruk van het buurtplan en hoe u kunt bijdragen om de plannen verder te ontwikkelen en uit te voeren.

Abonneer u op ons Youtube kanaal om geen nuttige informatie over wonen en huren meer te missen!

Artikel delen:

!WOON