Oproep! Huur je van Bob Sniekers?

Foto met stempel Onacceptabel bij artikel !WOON over huurverhoging

10 juni 2020

Met enige regelmaat krijgen we klachten over een kleine verhuurder en woningbemiddelaar: Bob Sniekers en zijn bedrijven Direct Capital en Safe Capital (English version of this article here). Vaak horen we dat mensen hun borgsom niet terug krijgen, zonder geldige reden. We hebben al behoorlijk wat huurders geholpen om via een advocaat alsnog hun geld terug te halen. We vermoeden dat er meer huurders zijn die daar hulp bij kunnen gebruiken.

Naast achterhouden van borg zien we onterechte contract- en bemiddelingskosten, (zeer) hoge huurprijzen en contante betalingen zonder betalingsbewijs. Niet iedereen krijgt een schriftelijke huurcontract en we zien ook vervelend gedrag jegens huurders. Google reviews over Direct Capital en Safe Capital zijn of super positief (van wie zouden die komen?) of heel negatief. Een tussenweg lijkt niet te bestaan.

Huurders van Bob Sniekers die bovenstaande beeld herkennen roepen wij op om contact met ons op te nemen. Wij bieden kosteloos ondersteuning, ook bij eventuele juridische trajecten. In deze bijlage tref je een notitie aan van ons Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag met een selectie van klachten en meldingen zoals we die ontvingen. De door ons opgetekende omschrijvingen geven een beeld hoe deze verhuurder te werk gaat.

Wil je advies of ondersteuning? Stuur een mail met je gegevens naar meldpunt@wooninfo.nl
Ken je iemand die bij deze verhuurder huurt? Stuur de informatie svp door!

Waarborgsom

 

Artikel delen:

!WOON