Tatum Dagelet: Houd Amsterdam betaalbaar!

10 mei 2021

Deze week start de campagne van !WOON rond huren en wonen in Amsterdam. Op borden in de straat, een regelmatig terugkerend AT5 spotje en publicaties in dag- en wijkbladen vragen we aandacht voor betaalbaar, prettig en duurzaam wonen in de stad. Diverse Bekende Nederlanders dragen stichting !WOON een warm hart toe en zijn het over één ding eens: houd de stad betaalbaar! Zo ook schrijfster en presentatrice Tatum Dagelet: “Ik zou graag zien dat Amsterdam betaalbaar blijft voor de Amsterdammers, en ook voor onze (studerende)  kinderen!” Als geboren en getogen Amsterdammer ziet zij hoe huren om haar heen de pan uit rijzen en voor jongeren en Amsterdammers niet meer te betalen zijn.

“Ik zou graag zien dat Amsterdam betaalbaar blijft voor de Amsterdammers en onze kinderen!”

We helpen huurders die te maken hebben met achterstallig onderhoud, hoge kosten, onduidelijke contracten of problemen met hun verhuurder. We adviseren huurders die hun woning willen verbeteren met isolatie of dubbelglas. Onze energiecoaches gaan op bezoek om slimme tips te geven om energie te besparen. Eigenaar bewoners in een Vereniging van Eigenaren geven we advies en we organiseren regelmatig webinars en cursussen voor mensen die hun rechten en plichten willen weten. Deze hulp wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam en kost de bewoners niets. We hebben ook spreekuren in Amstelveen en Haarlem.

Informatie en hulp

Veel informatie vindt u op deze website. Heeft u vragen of wenst u hulp? Neem dan vooral contact met ons op. Per mail (formulier) of via de telefoon, dagelijks op werkdagen van 9 tot 17u.

 

Artikel delen:

!WOON