Energiecheck voor isolatie van uw woning

Bij de gratis Energiecheck bekijkt de medewerker van !WOON de situatie in de woning: het glas, de verwarmingsketel en de isolatie. Daaruit volgt een advies over wat er in de woning mogelijk is om energie te besparen met betere isolatie of een nieuwere verwarmingsketel, plus een globale raming wat hiervan de kosten zouden zijn.

Soms kan je deze maatregelen eenvoudig zelf (laten) uitvoeren. Soms gaat het om verbeteringen waarover overleg met de verhuurder of VvE nodig is. !WOON geeft na de Energiecheck advies en bespreekt het vervolgtraject. Wanneer je er verder mee aan de slag wil gaan, kunnen we ook bespreken hoe we de buren betrekken bij de eventuele aanpak.

De Energiecheck is beschikbaar voor huurders en eigenaar-bewoners. De vervolgaanpak verschilt per situatie.

Het maakt verschil of je huurder of (appartement) eigenaar-bewoner bent. Meer over aanpak is te vinden op de pagina Aan de slag met woningverbetering.

Verder kunnen bewoners in Amsterdam die samen een plan willen maken voor hun wooncomplex daarbij ook in 2019 ondersteuning krijgen van het Projectteam Energie en woningverbetering. Ook hierover is meer te vinden op de hierboven genoemde pagina.

Artikel delen:

!WOON