header_nb_vve_hires

Workshops rechtszaken en wijziging akte voor VvE

We organiseren twee interactieve workshops voor bewoners van kleine Verenigingen van Eigenaren. De eerste gaat over wijziging van de splitsingsakte met specialist Michiel Hopman. De tweede bijeenkomst gaat over rechtszaken met de VvE, door advocaat Harmen Meijerink. De workshops zijn gratis en het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.
IMG_8641
Harmen Meijerink

Elektrische laadpalen en de VvE

Elektrische laadpalen en de VvE
Elektrische auto’s komen steeds vaker voor in Amsterdam en dat kan zorgen voor discussie binnen de VvE. De laadpalen moeten vaak in de gemeenschappelijke garage worden geplaatst. Hierover moet gestemd worden in de VvE en het vergt een investering. Lees hier verder.

Cursussen VvE 2019

Maandelijks organiseert !WOON cursussen voor eigenaar-bewoners in een VvE. Dit najaar bieden wij verschillende cursussen aan. Aanmelden kan via onze website. Wees op tijd, want vol is vol.

September

Oktober

November

December

Wat is de termijn voor vernietigen van VvE besluit?

De Hoge Raad deed onlangs een opmerkelijke uitspraak in een VvE geschil. Een eigenaar-bewoner was niet aanwezig op de Algemene Leden Vergadering (ALV), maar was het niet eens met een besluit. Hoe lang is de termijn om een besluit te vernietigen? Lees hier verder.
Wat is de termijn voor vernietigen van VvE besluit?

Groen dak en 100 zonnepanelen voor VvE?

Groen dak met 100 zonnepanelen voor VvE De Sluis?
De kans is groot dat de gemengde VvE De Sluis aan het Entropotdok in Amsterdam Centrum een groen dak met zonnepanelen krijgt. Een initiatiefgroep van huurders en eigenaar bewoners schakelde !WOON in voor advies.
Lees hier verder.

Bewoner blij met hulp bij activeren VvE

Heb je een appartement gekocht en blijkt de Vereniging van Eigenaren een slapend bestaan te leiden. Niet fijn. want je gaat samen over reservering voor onderhoud en andere belangrijke zaken. !WOON helpt en adviseert bij het activeren van de VvE. Vikaash in Amsterdam Oost is er blij mee.
Kijk maar!
Bewoner blij met hulp bij activeren VvE [video]
twitter facebook linkedin