Cursus VvE: Groen MJOP december 2019

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) geeft aan welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daarbij wordt een inschatting gemaakt van de verwachte kosten en de verwachte data. Op die manier kan gespaard worden voor toekomstig onderhoud. Een MJOP kan ook worden ‘vergroend’. Dat betekent dat wordt gekeken of en op welke manier energiebesparende maatregelen kunnen worden toegevoegd. Wordt een dak vernieuwd, dan is dat ook het moment om het dak te isoleren. Hetzelfde geldt voor isolatie van de kruipruimte en de gevels. Ook het plaatsen van dubbel- of tripleglas is een interessante optie. Tijdens deze cursus vertelt !WOON u meer over de opties om het pand en uw woning te vergroenen!

!WOON geeft ook cursussen over andere belangrijke thema’s binnen de VvE. Tijdens deze themacursussen gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen, zoals verhuur in de VvE of financiën. Alle cursussen zijn los van elkaar te volgen. Wilt u meer weten over de basis regels van de VvE? Bezoek dan de cursus VvE de basis. Zie ook onze informatie pagina’s over VvE met daarin weer meer specifieke informatie over onderhoud en MJOP.

De cursus is gratis te bezoeken. Meld u vooraf aan, want vol is vol.

Is de cursus vol? Ook volgend jaar organiseren wij weer cursussen. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze VvE-nieuwsbrief.

Categorie


Aanmelden

Deze bijeenkomst is vol.

Datum en tijdstip

17 dec 2019 - 19:30-21:00

Locatie

De Boomsspijker

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON