Energie besparen in uw woning

Slechte isolatie is niet meer van deze tijd. Isolatie is nodig voor de portemonnee, het woonplezier en het klimaat. !WOON informeert en biedt hulp, zonder kosten voor bewoners. Onze energiecoaches geven bespaaradvies aan alle bewoners. Daarnaast adviseert het Project Energie & Woningverbetering huurders over dubbelglas, vloer-, dak- en muurisolatie of aanpak van een onzuinige CV-ketel.

Vraag hier een gratis bezoek van de energiecoach

De energiecoach geeft gratis advies over eenvoudige dingen om zelf te doen. Aan huis of online. Je krijgt ook gratis bespaarproducten cadeau. Voor huurders en eigenaar-bewoners in Amsterdam en regio.

Ga aan de slag met het stappenplan voor huurders

Woon je in een slecht geïsoleerde huurwoning? Vraag dan je verhuurder om maatregelen. De verhuurder moet meewerken aan een redelijk voorstel voor dubbelglas, vloer- dak- of muurisolatie. Of om een oude CV-ketel te vervangen voor een betere. Als huurder betaal je dan een beperkte huurverhoging in ruil voor meer comfort en een lagere energierekening. Een verzoek komt niet als verrassing, want verhuurders weten dat slecht geïsoleerde woningen niet meer van deze tijd zijn. Hier vind je ons stappenplan met een rekenvoorbeeld, voorbeeldbrieven aan je verhuurder en een rekentool voor de huurverhoging.

Download het stappenplan om aan de slag te gaan

In deze folder (pdf) staan de stappen naar dubbelglas en betere isolatie.

Gratis energieadvies voor uw VvE

VvE’s in Amsterdam kunnen in aanmerking komen voor gratis energieadvies en begeleiding van onafhankelijke adviseurs die door de gemeente zijn gecontracteerd. Op basis van de grootte van uw VvE zijn er verschillende mogelijkheden en voorwaarden voor het verkrijgen van energieadvies en begeleiding. Kijk hier voor meer informatie van de Gemeente Amsterdam.

Andere vragen?

U kunt ons bellen op 020 5230130 of mail ons via het online contactformulier.

 

Artikel delen:

!WOON