Energie besparen in uw woning

In een woning met slechte isolatie stook jwoningislolatiee meer dan nodig is. Met dubbel glas is veel winst te halen, voor de portemonnee, het woonplezier én voor het klimaat. Ook een betere verwarmingsinstallatie en muur- vloer- of dakisolatie zijn interessant. Wilt u ook energie besparen? !WOON informeert graag en biedt zonodig hulp. De diensten van !WOON zijn gratis voor Amsterdammers en enkele gebieden in de regio.

Vraag hier een gratis bezoek van de energiecoach

De energiecoach geeft gratis advies aan huis over eenvoudige dingen om zelf te doen. Bovendien krijg je gratis bespaarproducten cadeau.

Lees hier meer over betere woningisolatie

!WOON adviseert huurders in Amsterdam bij het realiseren van betere isolatie van de woning: dubbel glas, vloer-, dak- en muurisolatie. Maar ook over de aanpak van een verouderde, energie slurpende CV-installatie. Huurders helpen we bij het overleg hierover met de verhuurder en zo nodig verdere stappen. Verenigingen van Eigenaren kunnen een rapport aanvragen over de verbeterkansen en bij de stappen naar het vervolg (voorbereiden ALV, verkennen subsidie- en financieringsmogelijkheden).

Download het stappenplan om aan de slag te gaan

In deze folder (pdf) staan de stappen beschreven om te komen tot realisatie van dubbelglas en andere betere woningisolatie. !WOON biedt hierbij hulp. U kunt telefonisch terecht of via het online contactformulier.

 

Artikel delen:

!WOON