VVE123

Gratis voor kleine VvE’s: online beheerprogramma

!WOON biedt in samenwerking met VVEGemak kleine VvE’s gratis de mogelijkheid om de boekhouding en het beheer van de VvE online te regelen. Het programma is bedoeld om op een effectieve en gemakkelijke manier maandelijks de administratie en boekhouding bij te houden.

VvE’s beheren via dit programma zelf de financiën; zowel de begroting als de jaarrekening, berekenen zelf de maandelijkse bijdrage van de leden en kunnen aanmaningen sturen als er betalingsachterstanden ontstaan. Daarnaast kunnen VvE’s zelf a.d.h.v. MJOP een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) maken waarbij uitgerekend wordt hoeveel er jaarlijks gespaard moet worden. Ook de algemene ledenvergadering komt aan bod; het systeem kan uitnodigingen versturen, beheert de agenda en biedt de mogelijkheid om notulen te maken. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een georganiseerde en actieve VvE.

Het programma is gratis voor kleine VvE’s in Amsterdam. Wij hebben de grens gesteld bij maximaal 9* appartementen. Woont u in een grote VvE (10 of meer appartementsrechten) of buiten Amsterdam, dan kunt u tegen een vergoeding van dit programma gebruik maken via VVEGemak.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met !WOON via 0205230130 of stel uw vraag via het online contactformulier.

We organiseren ook regelmatig gratis cursussen voor VvE bestuurders, zie onze agenda.

Aanmelden voor het programma VVE123

Inloggen op VVE123

* Bevat de VvE maximaal 9 woningen en maximaal 10 appartementsrechten met een andere bestemming (parkeerplaatsen, bergingen, etc)? Dan komt u mogelijk alsnog in aanmerking om gratis gebruik te maken van dit systeem. Wij beoordelen deze aanvraag handmatig. Neem contact op met !WOON voor meer informatie.

!WOON