Gratis bespaaradvies van de Energiecoach in Amsterdam

De energiecoach geeft praktisch advies over energie besparen in huis. De coach komt bij u thuis en kijkt met u naar het energieverbruik in uw woning. U ontvangt advies en producten om zuiniger om te gaan met bijvoorbeeld verlichting en verwarming, maar ook simpele vormen van isolatie. Ook wanneer u al energiebewust bent, kan het bezoek u nieuwe inzichten geven.

Elke Amsterdammer  kan thuis advies krijgen van een energiecoach. Het maakt niet uit of u huurt of eigenaar bent. Energie besparen kan  in bijna elke woning, oud of nieuw. Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. Wij bieden met steun van de Gemeente Amsterdam informatie en advies over wonen, huren, kopen en energie.

Het advies is gratis, het enige dat het u kost is een beetje tijd. De energiecoach neemt verschillende bespaarproducten mee,  zoals radiatorfolie, tochtband, een waterbesparende douchekop en ledlampen. U mag samen met de coach voor €15,- aan bespaarproducten uitkiezen. Hier betaalt u niets voor. Aanvullend zijn de andere producten te koop tegen 50% van de inkoopprijs. Na het bezoek van de energiecoach ontvangt u een bespaarrapport met daarin alle bespaarmogelijkheden voor uw huishouden.

U kunt hier een bezoek van de energiecoach aanvragen. Wij nemen dan contact op om een afspraak te maken.

!WOON