Gratis bespaaradvies van de Energiecoach

Vraag een gratis bezoek van een energiecoach aan! Dat kan u een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. De coach kijkt met u naar het energieverbruik in uw woning. U krijgt advies en bovendien gratis en naar keuze een aantal handige bespaarproducten.

Ons aanbod geldt voor elke Amsterdammer en voor inwoners van Haarlem en binnenkort ook voor andere gemeenten in de regio. Het maakt niet uit of u huurt of eigenaar bent. Energie besparen kan in bijna elke woning, oud of nieuw. Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. Wij bieden met steun van de gemeente  informatie en advies over wonen en energie.

Het advies is gratis, het enige dat het van u vraagt is een beetje tijd. De energiecoach neemt bespaarproducten mee,  zoals radiatorfolie, tochtband, een waterbesparende douchekop en ledlampen. U kunt voor €15 (of 20, afhankelijk van de gemeente) aan bespaarproducten uitkiezen. Hier betaalt u niets voor. Na het bezoek ontvangt u een bespaarrapport met daarin alle bespaarmogelijkheden voor uw huishouden. Ook wanneer u al energiebewust bent, kan het bezoek u nieuwe inzichten geven. Hieronder kunt u een bezoek aanvragen.

Wilt u nog meer hulp bij het besparen op energie in huis? Geef u dan op voor het onderzoek naar de energiedisplay en maak kans op het gebruik van een display.
Zelf andere bewoners helpen energie te besparen en zo bijdragen aan een duurzamere stad? Extra vrijwillige energiecoaches zijn welkom. Wij zorgen voor goede begeleiding, training vooraf en leuke activiteiten tussendoor. Geef hier uw interesse door.

!WOON