Gratis bespaaradvies van de Energiecoach in Amsterdam

Vraag een gratis bezoek van een energiecoach aan! Dat kan u een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. De coach kijkt met u naar het energieverbruik in uw woning. U krijgt advies en bovendien gratis en naar keuze een aantal handige bespaarproducten.

Ons aanbod geldt voor elke Amsterdammer. Het maakt niet uit of u huurt of eigenaar bent. Energie besparen kan in bijna elke woning, oud of nieuw. Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. Wij bieden met steun van de Gemeente Amsterdam informatie en advies over wonen en energie.

Het advies is gratis, het enige dat het van u vraagt is een beetje tijd. De energiecoach neemt bespaarproducten mee,  zoals radiatorfolie, tochtband, een waterbesparende douchekop en ledlampen. U kunt voor €15,- aan bespaarproducten uitkiezen. Hier betaalt u niets voor. Eventuele extra producten kunt u kopen tegen 50% van de inkoopprijs. Na het bezoek ontvangt u een bespaarrapport met daarin alle bespaarmogelijkheden voor uw huishouden. Ook wanneer u al energiebewust bent, kan het bezoek u nieuwe inzichten geven.

Zelf Amsterdammers helpen energie te besparen en zo bijdragen aan een duurzamere stad? Extra vrijwillige energiecoaches zijn welkom. Wij zorgen voor goede begeleiding, training vooraf en leuke activiteiten tussendoor. U kunt uw interesse doorgeven via de pagina “Energiecoach worden”.

!WOON