Webinar huur: Huurverhoging per 1 juli 2024

> Ga direct naar aanmelden

In april ontvangen bijna alle huurders een voorstel voor huurverhoging. Die is fors dit jaar. De standaard verhoging in de sociale sector is maximaal 5,8%, maar wie wat meer verdient kan nog veel meer verhoging krijgen. Het gaat dan om vaste bedragen van €50 of zelfs €100 per maand. De verhoging voor geliberaliseerde contracten (vrije sector) is maximaal 5,5%.

Op donderdag 16 mei organiseert !WOON een gratis webinar over de huurverhoging. Doe je mee?

Na het webinar weet je:

  • Met welk percentage of bedrag de huurprijs verhoogd mag worden
  • Hoe en wanneer je bezwaar maakt tegen de huurverhoging
  • Hoe en wanneer je vraagt om huurverlaging bij een inkomensdaling

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. Je kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als je geen MS account hebt. Het gebruik van MS Teams is voor jou als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. Je volgt dan de presentatie en stelt je vragen via de chat. Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als je de chat opent om vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Je ontvangt per email een bevestiging van de aanmelding. In deze email vind je ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heb je geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020-5230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

16 mei 2024 - 19:30-20:30 Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON

Mobiele versie afsluiten