Woongroep – wonen samen met anderen

Een woongroep bestaat uit mensen die ervoor gekozen hebben met anderen samen te wonen op een manier die ze onderling hebben afgesproken. Het aantal leden van de groep varieert van 3 tot soms wel 15. De leden van de groep bepalen zelf wat zij samen willen doen en welke delen van de woonruimte zij samen gebruiken.

Er zijn grote verschillen tussen woongroepen. In sommige groepen gebruiken de leden, op hun eigen ruimte na, alle ruimtes gezamenlijk. In andere groepen heeft ieder lid een aparte wooneenheid met eigen keuken, douche en toilet. Alleen de gemeenschappelijke ruimte wordt gedeeld.

Spreekuur

!WOON kan informatie geven over alles wat met woongroepen te maken heeft. Ook bieden wij woongroepen op zoek naar nieuwe leden en individuen op zoek naar een woongroep de mogelijkheid met elkaar in contact te komen. Op afspraak kunt u schriftelijke informatie inzien over groepen die er mensen bij zoeken en over individuen die een groep zoeken. Regelmatig vinden woongroepen zelf in de bestanden met individuele zoekers geschikte kandidaten . Als u in contact wilt komen met groepen kunt u zich gratis inschrijven. Voorlichtingen en spreekuren zijn op afspraak, u kunt ons mailen via het contactformulier of bellen naar 020 5230130.

Zelf zoeken op woongroep.net

U kunt ook zelf op zoek gaan naar advertenties van woongroepen of als woongroepzoeker een advertentie plaatsen. Probeer het bijvoorbeeld op de website van woongroep.net

Artikel delen:

!WOON