Online beheerprogramma VVE123

Dit gratis programma maakt het kleine VvE’s makkelijk om online de boekhouding en het beheer van de VvE te regelen. !WOON biedt dit aan in samenwerking met VVEGemak.

VvE’s beheren met dit programma zelf de financiën. Het bevat begroting en jaarrekening, helpt de maandelijkse bijdrage van leden te berekenen en kan aanmaningen sturen bij betalingsachterstanden. Daarnaast kan je met een MJOP een meerjaren onderhoudsbegroting maken en uitrekenen hoeveel de VvE jaarlijks moet sparen. Ook de algemene ledenvergadering komt aan bod. Het systeem kan uitnodigingen versturen, beheert de agenda en biedt de mogelijkheid om notulen te maken. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een georganiseerde en actieve VvE.

Het programma is gratis voor kleine VvE’s in Amsterdam. Wij hebben de grens gesteld bij maximaal 9* appartementen.

Account aanmaken Inloggen

Wegens een technisch probleem is het momenteel niet mogelijk om een nieuw account aan te maken. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de oplossing van het probleem. Excuses voor het ongemak.

Bij vragen kunt u contact opnemen met !WOON via 020-5230130 of via het online contactformulier.

We organiseren ook regelmatig gratis cursussen voor VVE-leden en -bestuurders, zie onze agenda.

* Telt de VvE maximaal 9 woningen en maximaal 10 appartementsrechten met een andere bestemming (parkeerplaatsen, bergingen, etc)? Dan komt u mogelijk alsnog in aanmerking om gratis gebruik te maken van dit systeem. Wij beoordelen deze aanvraag handmatig. Neem contact op met !WOON voor meer informatie.

Artikel delen:

!WOON

Mobiele versie afsluiten