Energie besparen in uw woning

Slechte isolatie is niet meer van deze tijd. Isolatie is nodig voor de portemonnee, het woonplezier en het klimaat. !WOON informeert en biedt hulp, zonder kosten voor bewoners. Onze energiecoaches geven bespaaradvies. We adviseren huurders en Verenigingen van Eigenaren over dubbelglas, vloer-, dak- en muurisolatie of aanpak van een onzuinige CV-ketel. We helpen  huurders in Amsterdam met een voorstel aan de verhuurder en verdere stappen als een eigenaar niet mee wil werken.

Vraag hier een gratis bezoek van de energiecoach

De energiecoach geeft gratis advies over eenvoudige dingen om zelf te doen. Aan huis of online. Je krijgt ook gratis bespaarproducten cadeau. Voor huurders en eigenaar-bewoners in Amsterdam en regio.

Ga aan de slag met het stappenplan voor huurders

Woon je in een slecht geïsoleerde huurwoning? Vraag dan je verhuurder om maatregelen. De verhuurder moet meewerken aan een redelijk voorstel voor dubbelglas, vloer- dak- of muurisolatie. Of om een oude CV-ketel te vervangen voor een betere. Als huurder betaal je dan een beperkte huurverhoging in ruil voor meer comfort en een lagere energierekening. Een verzoek komt niet als verrassing, want verhuurders weten dat slecht geïsoleerde woningen niet meer van deze tijd zijn. Hier vind je ons stappenplan met een rekenvoorbeeld, voorbeeldbrieven aan je verhuurder en een rekentool voor de huurverhoging. Een papieren versie kan je onderaan deze pagina downloaden.

Vraag een gratis energieadvies voor uw VvE

!WOON adviseert bewoners in gemengde VvE’s (minimaal 25% huurders). Wij kunnen de mogelijkheden voor verduurzaming inventariseren en uitwerken in een kansenrapport. Ook ondersteunen we tijdens het besluitvormingsproces. Woont u in een complex met alleen eigenaar-bewoners? Neem dan hier contact op met het gemeentelijk loket voor VvE-energieadvies.

Download het stappenplan om aan de slag te gaan

In deze folder (pdf) staan de stappen naar dubbelglas en betere isolatie.

Andere vragen?

U kunt ons bellen op 020 5230130 of mail ons via het online contactformulier.

 

Artikel delen:

!WOON

Mobiele versie afsluiten