Energie besparen in uw woning

Slechte isolatie is niet meer van deze tijd. Isolatie is goed voor de portemonnee, het woonplezier en het klimaat. !WOON informeert en biedt hulp. We adviseren huurders in Amsterdam over betere isolatie: dubbelglas, vloer-, dak- en muurisolatie of aanpak van een oude, onzuinige CV-ketel. Ook helpen wij met een voorstel aan de verhuurder en de vervolggesprekken. Zo nodig helpen we ook met de verdere stappen als een eigenaar niet mee wilt werken.

!WOON adviseert ook eigenaar-bewoners en huurders binnen gemengde VVE (minimaal >25% huurders) bij het verduurzamen. Een van onze adviseurs bekijkt met een woningschouw de verschillende mogelijkheden voor verduurzaming. Denk aan dubbel glas, vloer-, dak- en muurisolatie en zonnepanelen. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de VVE, werken wij de mogelijkheden uit in een kansenrapport. Ook kunnen wij ondersteuning bieden tijdens de besluitvormingsproces.

Vraag hier een gratis bezoek van de energiecoach

De energiecoach geeft gratis advies over eenvoudige dingen om zelf te doen. Aan huis of online. Je krijgt ook gratis bespaarproducten cadeau. Voor huurders en eigenaar-bewoners in Amsterdam en regio.

Vraag hulp bij het verkrijgen van isolatieglas in uw huurwoning

!WOON adviseert bewoners in Amsterdam over betere isolatie: dubbel glas, vloer-, dak- en muurisolatie of aanpak van een oude, energie-onzuinige CV. Als huurder kunt u terecht voor ondersteuning bij een voorstel aan de verhuurder en de vervolggesprekken hierop. Zo nodig ook met de verdere stappen als een eigenaar/verhuurder bijvoorbeeld niet mee wil werken.

Vraag een gratis energieadvies voor uw VvE

!WOON adviseert bewoners in gemengde VvE’s (minimaal >25% huurders). Wij kunnen de mogelijkheden voor verduurzaming inventariseren en uitwerken in een kansenrapport. Ook ondersteunen we tijdens het besluitvormingsproces. Woont u in een complex met alleen eigenaar-bewoners? Neem dan hier contact op met het gemeentelijk loket voor VvE-energieadvies.

Download het stappenplan om aan de slag te gaan

In deze folder (pdf) staan de stappen naar dubbelglas en betere isolatie.

Andere vragen?

U kunt ons bellen op 020 5230130 of mail ons via het online contactformulier.

 

Artikel delen:

!WOON