Zelfbeheer

Betrokken bewoners, bloeiende buurten

Lopen bewonersoverleggen vast, bent u eindeloos aan het vergaderen en komen projecten niet van de grond? Niet nodig!

Met een flinke dosis positiviteit en inspiratie wordt samenwerken aan een betere buurt weer leuk.

!WOON biedt tal van innovatieve diensten op het gebied van bewonersbegeleiding, zelfbeheer en samenwerking in de buurten. We hebben de ervaring en de positieve instelling die nodig zijn voor succesvolle participatieprojecten.

!WOON werkt samen met bewoners en professionals aan betere wijken waarin mensen betrokken zijn en zelf de regie in handen nemen. Met onze projecten stellen we mensen in staat om met elkaar bij te dragen aan een fijne woonomgeving. Want betrokken bewoners zorgen voor bloeiende buurten.

Nieuwsgierig wat !WOON voor u kan betekenen? Neem contact op met Jantina Bijpost

Steeds meer bewoners willen graag zelf regie over diensten in hun wijk of woongebouw. Bijvoorbeeld over de schoonmaak, het gemeenschappelijk groen of onderdelen van technisch onderhoud. Bewoners spelen zo zelf in op behoeften in de wijk en zijn minder afhankelijk van het aanbod van anderen.

Goed idee? Wij helpen je op gang: van droom tot plan!

Bij zelfbeheer maken bewoners gebruik van hun lokale kennis en hun krachtige motivatie om hun buurtprojecten te laten slagen. Daardoor draagt zelfbeheer vaak bij aan de kwaliteit van de diensten en soms ook een kostenbesparing in bijvoorbeeld de servicekosten. Omdat bewoners dit samen willen doen maar elkaar niet altijd weten te vinden, ondersteunt !WOON hierbij. Denk hierbij aan:

  • Verder uitwerken van uw initiatief (training en coaching)
  • Opzetten van coöperatieve werkvormen
  • Draagvlak vinden in uw wijk / woongebouw
  • Waardecase/businesscase maken
  • Zelfbeheer in uw wijk

Nieuwsgierig wat uw mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op met Clemens Mol via c.mol@wooninfo.nl

Artikel delen:

!WOON

Mobiele versie afsluiten