Bewonersavond voor bewoners uit de Molenwijk

Bewoners van de Molenwijk zijn van harte uitgenodigd voor een bewonersavond op donderdag 12 maart Molenwijkkamer van 19.30 tot 21.00 uur.

Wat staat er op de agenda?

  1. Molenwijk Kiest: De plannen voor hoge bankjes en picknicktafels worden voor de zomer 2020 uitgevoerd. Waar komen ze te staan? Kunnen ze ook enkele van de huidige bankjes vervangen? De bewoners zelf mogen dit bepalen. De gemeente blijft wel een veto houden als er een zwaarwegend belang voor is. Ook is er meer nieuws over de twee andere Molenwijk Kiest ingediende plannen: De bijenkorf en fitnesstoestellen. Dit alles willen we op 12 maart in de Molenwijkkamer tussen 19.00 en 20.30 uur met je delen en bespreken. Wil je een bijdrage leveren met de uiteindelijke keuzes en plaatsingen? Zo ja, meld je nu bij Sten of Isa aan voor de bijenkomst op 12 maart. Kan je niet? Maar heb je wel een mening/wens, mail dit alsjeblieft naar ons en we nemen het de 12e mee.
  2. De principenota in concept is bijna klaar en wordt straks als een soort krant verspreid. Echter niet voordat er feedback in is verwerkt vanuit de bewoners zelf. In het voorjaar 2020 gaat dit gebeuren.

Isa en Sten actief in de Molenwijk

In de Molenwijk wordt Isa van Bossé het nieuwe aanspreekpunt van !WOON. Zij werkt samen met Sten. Isa zal zich de komende tijd steeds meer laten zien in de buurt en berichten sturen als er iets te melden is. Uiteraard kun je haar ook bereiken via i.vanbosse@wooninfo.nl of 06-30872005


Datum en tijdstip

12 mrt 2020 - 19:00-20:30

Locatie

Molenwijkkamer

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON