Cursus (op locatie) VvE: Aardgasvrij (april 2024)

> Ga direct naar aanmelden

U kunt er (bijna) niet meer omheen; we moeten van het aardgas af. De gemeente Amsterdam heeft allerlei plannen, ideeën en alternatieve warmtebronnen. Wat betekent dat voor u als Amsterdammer en lid van de VvE? Hoe kunt u zich voorbereiden op aardgasvrij wonen?

De gemeente wil in 2040 volledig aardgasvrij zijn. Dat is een enorme opgave. Hoe de gemeente de overstap naar aardgasvrij wonen ziet is per wijk uitgeschreven in de ‘Transitievisie Warmte’. Maar, wat betekent dat nu eigenlijk?

In de cursus leggen we uit wat de plannen zijn van de gemeente en hoe zij deze plannen wil uitvoeren. We bespreken welke alternatieven er zijn voor aardgas en wat dat betekent voor uw woning. Natuurlijk gaan we ook in op de kansen, valkuilen en aandachtspunten er zijn voor u als woningeigenaar en lid van de VvE.

Na de cursus weet u:

  • Wat de plannen zijn van de gemeente Amsterdam
  • Op welke manieren u straks uw huis kunt verwarmen
  • Hoe u zich nu al voorbereidt op een aardgasvrije woning
  • Welke extra aandachtspunten er zijn als lid van de VvE

Cursus op locatie

Deze cursus wordt fysiek op locatie gegeven. Hierdoor is er ook ruimte voor discussie en interactie, met de cursusleider en met andere Amsterdammers.

Cursus gemist?

Op maandag 4 november organiseren we de cursus nogmaals. Heeft u in de tussentijd vragen over dit onderwerp? Dan kunt u ook uw vragen stellen via ons online contactformulier.

Categorie


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

11 apr 2024 - 19:30-21:00

Locatie

!WOON, Nieuwezijds

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON