Cursus VvE: Wijzigen akte mei 2020 (Uitgesteld)

Deze cursus is vanwege de corona-maatregelen uitgesteld. Mogelijk bieden we de cursus op een later moment digitaal aan. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op via 0205230130 of per email.

Hoe wijzig je de splitsingsakte? En wanneer is dat nodig? Moet je de akte wijzigen bij een uitbouw? Of als een dakterras wordt aangelegd? In de deze cursus krijgt u informatie over het nut en de noodzaak het wijzigen van de akte.

!WOON geeft ook cursussen over andere belangrijke thema’s binnen de VvE. Tijdens deze themacursussen gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen, zoals het de financiën of verhuur in de VvE. Alle cursussen zijn los van elkaar te volgen. Wilt u meer weten over de basis regels van de VvE? Bezoek dan de cursus VvE de basis. Zie ook onze informatie pagina’s over VvE met daarin weer meer specifieke informatie over het wijzigen van de akte.

De cursus is gratis te bezoeken. Meld u vooraf aan, want vol is vol.

Is de cursus vol? Ook in het najaar organiseren wij weer cursussen. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze VvE-nieuwsbrief.

Categorie


Aanmelden

Deze bijeenkomst is vol.

Datum en tijdstip

20 mei 2020 - 19:30-21:00

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON