Cursus/Webinar VvE: Huishoudelijk reglement (december 2022)

> Ga direct naar aanmelden

Let op: het is nog onbekend of deze cursus op locatie of digitaal als webinar wordt aangeboden. Afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen wordt de keuze gemaakt. Als hier meer over bekend is, plaatsen wij dit op onze website.

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een huishoudelijk reglement opstellen met regels om de leefbaarheid in de VvE te waarborgen. Hoe stelt de VvE zo’n huishoudelijk reglement vast? En wat mag er wel en niet in staan?

Veelvoorkomende onderwerpen zijn regels rondom geluidsoverlast, een boeteregeling en afspraken over het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes. Ook onderwerpen zoals een verbod op huisdieren of verhuur van kamers komen vaak langs, maar mag dat eigenlijk wel? Wilt u weten wat wel en wat niet in het huishoudelijk reglement mag staan? Meld u dan nu aan voor deze cursus.

Na de cursus weet u:

  • Hoe een huishoudelijk reglement wordt vastgesteld
  • Wat de status van een huishoudelijk reglement is
  • Wat er in een huishoudelijk reglement mag staan
  • Wat er niet in het huishoudelijk reglement mag staan

Cursus gemist?

Het webinar wordt in 2022 ook op woensdag 12 januari (webinar) en donderdag 2 juni (webinar) georganiseerd.

Categorie


Aanmelden

Wilt u meerdere deelnemers aanmelden? Druk dan na het versturen van de aanmelding op F5 en vul het formulier nogmaals in voor de overige deelnemers.

Bij het aanmelden voor deze cursus geeft u tevens toestemming om automatisch aangemeld te worden voor onze VvE nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal en u kunt zich ook weer gemakkelijk afmelden.


Datum en tijdstip

7 dec 2022 - 19:30-21:00

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON