Cursus/Webinar VvE: Huishoudelijk reglement (september 2023)

> Ga direct naar aanmelden

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een huishoudelijk reglement opstellen met regels om de leefbaarheid in de VvE te waarborgen. Hoe stelt de VvE zo’n huishoudelijk reglement vast? En wat mag er wel en niet in staan?

Veelvoorkomende onderwerpen zijn regels rondom geluidsoverlast, een boeteregeling en afspraken over het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes. Ook onderwerpen zoals een verbod op huisdieren of verhuur van kamers komen vaak langs, maar mag dat eigenlijk wel? Wilt u weten wat wel en wat niet in het huishoudelijk reglement mag staan? Meld u dan nu aan voor deze cursus.

Na de cursus weet u:

  • Hoe een huishoudelijk reglement wordt vastgesteld
  • Wat de status van een huishoudelijk reglement is
  • Wat er in een huishoudelijk reglement mag staan
  • Wat er niet in het huishoudelijk reglement mag staan

Digitaal of fysiek?

Het is nog niet bekend of deze cursus fysiek op locatie of als webinar wordt aangeboden. In de zomer wordt dit bekend gemaakt.

Cursus gemist?

In 2023 wordt deze cursus niet meer georganiseerd. In 2024 organiseren we de cursus opnieuw. Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang als eerste onze cursusplanning voor 2024.

Categorie


Aanmelden

Wilt u meerdere deelnemers aanmelden? Druk dan na het versturen van de aanmelding op F5 en vul het formulier nogmaals in voor de overige deelnemers.

Bij het aanmelden voor deze cursus geeft u tevens toestemming om automatisch aangemeld te worden voor onze VvE nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal en u kunt zich ook weer gemakkelijk afmelden.


Datum en tijdstip

27 sep 2023 - 19:30-21:00

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON