Debat en borrel !WOON 5 jaar in Pakhuis de Zwijger

Dit voorjaar bestaat !WOON 5 jaar. Dat laten we niet ongemerkt voorbij te gaan. We organiseren op donderdag 31 maart over de huidige woon- en participatiecrisis een debat gevolgd door een borrel in Pakhuis De Zwijger. Belangrijke vraag in het debat is: wat staat ons in Amsterdam te doen? En wat geven we de partijen mee die op dat moment onderhandelen over een nieuw collegeakkoord?

Programma

20.00 uur: start met inleidingen van Cody Hochstenbach (onderzoeker UvA) en Irene Sinteur (gepromoveerd op zelfsturing en zelforganisatie). We vervolgen met een reflectie van Lex Veldboer (lector Hogeschool van Amsterdam). Daarop volgt een gesprek met Anne Wilbers (Stadgenoot), Gert Jan Bakker (!WOON), Thijs van Mierlo (LSA) en twee actieve bewoners. De laatste ronde is voor de fractievoorzitters dan wel woord­voerders wonen van de grootste politieke partijen.

21.30 uur: start feestelijke borrel.

Aanmelden

We nodigen u graag uit om bij het debat en de borrel aan te sluiten. Dat kan en mag gelukkig weer live. Wilt u het debat digitaal volgen, dan kan dat overigens ook. Graag aanmelden via deze pagina op de website van Pakhuis de Zwijger.

 


Datum en tijdstip

31 mrt 2022 - 20:00-22:30

Locatie

Pakhuis de Zwijger

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON