Energieontbijt 02025 #148: Stadsdeel Noord

02025 organiseert een energieontbijt in Noord. Denk je wel eens na over het verduurzamen van je huis of buurt maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk de kunst af van buurtbewoners die dit al eerder hebben gedaan. Tijdens het energieontbijt vertellen we meer over een aantal initiatieven in jouw buurt zoals DeValk en nog een andere initiatieven.  Doel van deze initiatieven is meer schone energie voor woningen en buurten in Noord.
Wil jij ook schone energie in jouw buurt? Kom dan donderdagochtend 11 november langs bij  buurtcentrum DeValk in Noord voor koffie, croissantje en een praatje tijdens het energieontbijt.

AANMELDEN: 
In verband met beperkt aantal zitplaatsen en toegang op de locatie met de geldende *Covid regels graag vooraf aanmelden om jouw (zit)plek te reserveren (zonder reservering geen toegang) en zodoende met elkaar een Covid proef evenement te hebben .

Meld je aan via deze aanmeldlink of via de aanmeldknop onderaan dit bericht om jouw plek te reserveren!

*Covid regels
We willen je erop attenderen dat de nieuwe coronaregels van kracht zijn. Deze houden voor ons in dat wij bij de ingang je coronatoegangsbewijs (CoronaCheck) kunnen controleren. Over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs vind je informatie bij de Rijksoverheid:

Programma:
08:30 Inloop en ontbijt (koffie & netwerken)
09:00 Welkom en introductie van 02025 en locatie De Valk
09:15  Plenair:  (sprekers volgens asap)
    Energiecommissarissen Noord stellen zich voor.
      –   Update Stadsdeel, wat speelt er bij gemeente in Noord?
–   Voorbeeld koploperprojecten in Noord:
           Actueel lokaal duurzaam thema


10:15 Vragen
10:30 Uitloop & Koffie

Vooraf en na afloop is er gelegenheid om elkaar te spreken en informatie met elkaar uit te wisselen. Heb je al een specifieke vraag? Stel deze aan rene@02025.nl


Datum en tijdstip

11 nov 2021 - 08:30-10:30

Locatie

Jongerencentrum De Valk

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON