Energieontbijt 02025: Gebiedcoöperaties (online)

Op 8 oktober is het  maandelijkse Energieontbijt van 02025, de Amsterdamse koplopers in de Energietransitie. Thema deze keer: de Gebiedscoöperatie.

Een Gebiedscoöperatie is de sleutel naar samenwerking van verschillende partijen in een buurt of gebied. Bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden in een buurt weten wat er speelt, kennen de cultuur, hebben specifieke vraagstukken en kunnen ook samen aan oplossingen werken. De Gebiedscoöperatie zou ook een rol kunnen spelen in de energietransitie, onder andere bij het uitwerken van  Buurtuitvoeringsplannen, als onderdeel van de gemeentelijke Transitievisie Warmte.

Dit Energieontbijt gaat specifiek in op de kansen voor het gebied rond het Olympisch Stadion, waar 02025 sinds kort is gevestigd. Maar ook voor alle andere Amsterdammers is het interessant en biedt het inspiratie om mee te doen aan een gezamenlijk verband, zoals een Gebiedscoöperatie.  

Aan het woord komen o.a. Carla de Groot, directeur Olympisch stadion, Pauline Westendorp van 02025  en Energiecommissaris voor postcode 1076, Linda Vosjan van Hallo IJburg, Ronald van Oijen van Minibems Dynamic heat Networks, projectvoorbeeld voor verduurzaming aan het Olympiaplein en Peter Hoogendijk van de Groene Hub Zuidoost.

Voor meer informatie en de link naar het webinar: klik hier.


Datum en tijdstip

8 okt 2020 - 08:45-10:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON