Energieweek | Energie Actie Dag op Wittenburg

Bewoners ontvangen bij het Huis van de Buurt de Witte Boei informatie over hoe zij het energieverbruik in hun woning kunnen minderen en/of hun woning kunnen verduurzamen. De medewerkers en Energiecoaches van !WOON verzamelen om 11.00 bij de Witte Boei en zullen ook in de nabijheid op straat aanwezig zijn met de Buurtbakfiets. Naast ons energieadvies kunt u een gratis kopje koffie of thee krijgen.

Buurtbewoners kunnen zich direct aanmelden voor een gratis energiebesparingsadvies aan huis door een van de Energiecoaches. Zowel huurders als mensen met een eigen woning komen in aanmerking. Voor meer informatie over de Energiecoaches, klik HIER.

Tevens beschikken wij over een warmtebeeldcamera. Deze camera is uiterst geschikt om energieverlies in de woning op te sporen. Tocht en warmteverlies worden door kleurverschillen zichtbaar gemaakt. Ter plekke geven wij daar voorlichting over. Eventueel kan er meteen een afspraak met u gemaakt worden om met de warmtebeeldcamera opnames te maken in uw woning. Deze gebruiken we om een verbeteradvies voor u op te stellen.

Voor meer informatie over de Energiecoaches, klik HIER.


Datum en tijdstip

6 nov 2019 - 11:00-13:00

Locatie

De Witte Boei

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON