Festival Duurzaam Zuidoost: symposium, markt en workshops

Op 14, 15 en 16 mei vindt in Amsterdam Zuidoost het Duurzaamheidsfestival plaats. Met een informatiemarkt over initiatieven in Zuidoost.

Het festival wordt vooraf gegaan door het Sociaal Duurzaamheid Symposium op 14 mei van 15 tot 17 uur.  Er zijn pitches van !WOON, Smart City Arena, 1000 banenplan, Amsterdam Aardgasvrij, GroengasQuickFit, Postcoderoos 2.0, lokale opleidingen en andere initiatieven die een grote bijdrage leveren aan een betaalbare energietransitie. Dit symposium is in de Raadszaal van het stadsdeelkantoor. Meer informatie, ook over aanmelden vindt u hier bij het Stadsdeel.

 

Tijdens het festival is er elke dag van 17-21 uur op de eerste verdieping van het stadsdeelkantoor een informatiemarkt. Hier vindt u allerlei groepen, initiatieven etc. die u van informatie kunnen voorzien. !WOON is hier natuurlijk ook aanwezig. Zo kunt u zich daar direct aanmelden voor gratis huisbezoek en bespaarproducten van de Energiecoach.

Op 14, 15 en 16 mei zijn er verschillende workshops van 19-21 uur. !WOON verzorgt er hiervan drie. Meer informatie, ook over aanmelden voor alle workshops staat op de Festivalwebsite.  De workshops van !WOON zijn:

  • Op 14 mei het Eigenwijze Buurtspel Ontwikkelwijken en Aardgasvrij.
  • Op 15 mei de Workshop H-buurt Aardgasvrij.
  • Op 16 mei de Workshop Groen MJOP voor VvE’s.

Meer informatie over het volledige programma? Zie de Festivalwebsite.

 


Datum en tijdstip

14 mei 2019 - 16 mei 2019 - 17:00-19:00

Locatie

Stadsdeelkantoor Zuidoost

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON