Informatieavond wooncoöperatie-kavels Buiksloterham

Twee wooncoöperatie-kavels voor middeldure huurwoningen Buiksloterham

Ben je bezig met het oprichten van een wooncooperatie-groep of heb je er al een opgericht? Ben je op zoek naar bouwgrond voor een een wooncoöperatie in Amsterdam? Dan is dit je kans! In Buiksloterham in Noord komen twee kavels voor middeldure huurwoningen beschikbaar. Ze liggen op een prachtige plek aan het water. Interesse? Kom naar de online informatieavond van de gemeente op 3 februari.

In februari start de inschrijving voor de selectie voor twee wooncoöperatie-kavels voor middeldure huurwoningen in Buiksloterham. Het gaat om kavel 19E en 19F. Op 19E, van maximaal 3.600 m2 bvo, kan je met je wooncoöperatie maximaal 53 woningen bouwen. Kavel 19F is maximaal 2.400 m2 bvo groot en ligt naast kavel 19E. Hier is ruimte voor maximaal 35 woningen. Voor een middeldure huurwoning betaal je tussen € 763,47 en € 1068,83 per maand (prijspeil 2022).

Informatieavond Gemeente Amsterdam in samenwerking met !WOON
Wil je meer weten waar de kavels liggen? Hoe de buurt er uit komt te zien? Hoe je in aanmerking komt? Hoe het gehele proces er uit ziet? Kom dan naar de online informatieavond.

Datum: 3 februari – online

Tijd:  19.30- 21.00 uur.

De link naar de bijeenkomst wordt binnenkort gepubliceerd op deze pagina.

Informatie ook voor groepen die nog niet in kaartenbak staan

Wooncoöperaties moeten zich inschrijven in de kaartenbak voor wooncoöperaties van de gemeente Amsterdam om aan de selectie mee te kunnen doen. Ook groepen die nog niet ingeschreven staan in deze kaartenbak, zijn van harte welkom op de informatieavond. De kaartenbak blijft namelijk open staan tijdens de inschrijfperiode voor deze twee kavels in Buiksloterham. De toelating tot de kaartenbak duurt een paar weken, dus schrijf je wel zo snel mogelijk in.

 


Datum en tijdstip

3 feb 2022 - 19:30-21:00

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON