Informatiebijeenkomst zonnepanelen IN De Pijp

Woont u in De Pijp en wilt u graag zonnepanelen op je dak? Op dinsdag 12 december is er een informatiebijeenkomst voor VvE’s en huurders van corporatiewoningen. 

Aleida Verheus, energieadviseur van !Woon, en Mischa Meerburg die onder andere met bewoners van Eigen Haard een collectief zonproject heeft opgezet, vertellen over mogelijkheden en hulp die bewoners kunnen krijgen. 

 

IN De Pijp

De bijeenkomst is een initiatief van Gerard Lommerse en Matty van Ewijk, beide bewoner van de Pijp. Zij zijn oprichters van IN De Pijp, inspiratienetwerk voor duurzame initiatieven in De Pijp. Samen met bewoners, andere netwerken, het wijkcentrum en het stadsdeel ontwikkelt IN De Pijp op vrijwillige basis initiatieven voor een duurzame wijk.

 

Veel goede daken
In eerste instantie gaat het om zonnepanelen. Er zijn heel veel daken waarop het kan, maar toch nog niet is gebeurd. Het is goed voor de planeet, niet slecht voor je portemonnee en voor alle bezwaren zijn praktische oplossingen. Dus waarom zou je het niet doen?

 

Meer informatie

De bijeenkomst is op dinsdag 12 december vanaf 19.30 uur in de Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3 (hoek Van der Helststraat / Van Ostadestraat).

 

Wilt u komen? Stuur dan een mail aan Matty@amorion.nl.

 

Informatie over IN De Pijp kunt u vinden op de Facebook pagina van het netwerk: https://www.facebook.com/IN-De-Pijp-287171441790778/

 

 

 


Datum en tijdstip

12 dec 2017 - 19:30-21:00

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON