Meet up & matchmaking voor starters in wooncoöperatieland  

Op 11 november organiseert !WOON een meet up voor startende wooncoöperaties en mensen die zich willen aansluiten bij een bestaand initiatief in Amsterdam. Een aantal ‘jonge’ wooncoöperaties die nog op zoek zijn naar leden zullen zich voorstellen en hun plannen pitchen, we gaan een stellingenspel spelen om elkaar beter te leren kennen en natuurlijk is er ruimte om informeel te netwerken tijdens de borrel. 

Een wooncoöperatie is een woonvorm waarbij de leden (bewoners) gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen over hun huisvesting. In deze vorm van zelforganisatie besturen en beheren bewoners gezamenlijk hun eigen wooncomplex. Ze maken bijvoorbeeld afspraken over in welke mate ruimtes en voorzieningen met elkaar delen, over het innen van de huren en het aannemen van nieuwe bewoners. Meer lezen? https://www.wooninfo.nl/vraagbaak/wooncooperatie/

Programma

19.30 uur inloop

20.00 uur welkom, check in en even voorstellen

20.15 uur pitches wooncoöperaties

20.30 uur stellingenspel

20.45 uur tot max 22.00 uur: borrelen en netwerken

Locatie

Buurtcentrum Kijkduin, Kijkduinstraat 17 Amsterdam

Let op

Omdat de capaciteit van de zaal beperkt is, kunnen er max. 25 mensen meedoen deze avond. Graag even aanmelden via onderstaande formulier.

We vragen niet om een QR-code of negatieve coronatest, maar we gaan er wel van uit dat je thuisblijft als je klachten hebt of even een sneltest doet.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

11 nov 2021 - 19:30-22:00

Locatie

Buurtcentrum Kijkduin

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON