Informatiemarkt voor 60-plussers [Centrum]

Informatiemarkt voor 60-plussers

Op donderdag 13 juli vindt er in de Keizersgrachtkerk van 13 tot 16 uur een informatiemarkt plaats voor 60-plussers. Deze wordt georganiseerd door het stadsdeel Centrum in samenwerking met !WOON, het Buurtteam en een aantal andere organisaties. Er zijn workshops en over tal van onderwerpen kan informatie verkregen worden. Bij !WOON kunnen ouderen terecht met vragen over langer zelfstandig thuis wonen, verhuisregelingen en energiebesparing.

Kom ik in aanmerking voor een traplift? Sta ik goed ingeschreven bij WoningNet? Wie kan mij helpen met het inschrijven voor een verhuisregeling? Welke activiteiten voor 60-plussers zijn er in mijn buurt? Deze en andere vragen kunt u stellen tijdens de informatiemarkt voor 60-plussers.

Bewustwording

Het doel van de markt is bewustwording en op het moment dat de nood nog niet aan de man is nadenken of u in de toekomst veilig en prettig kan blijven wonen waar u nu woont. Het helpt om hierover met deskundigen in gesprek te gaan. En dat is maatwerk. Wat is úw woonsituatie en wat zijn de mogelijkheden voor ú?

Wie doen er mee

De deelnemende organisaties zijn woningcorporaties, stichting !WOON, Buurtteam Amsterdam, Sociaal Loket, Meldpunt Zorg en Woonoverslast, Flying Squad, EMCEMO, de Keizersgrachtkerk en vele anderen. Neem uw inloggegevens mee van WoningNet als u hulp wilt op dit platform, bijvoorbeeld bij het reageren op woningen.

Klik hier voor de link naar de informatiemarkt


Datum en tijdstip

13 jul 2023 - 13:00-16:00

Locatie

Keizersgrachtkerk

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON