Presentatie Amsterdams Klimaatakkoord

Amsterdam wil samen werken aan een klimaatneutrale stad. Bewoners, energiecoöperaties, industrie het MKB, scholen, zorginstellingen, kennisinstellingen, VVE’s en maatschappelijke organisaties; met z’n allen zetten we in op een schone, energiezuinige en toekomstbestendige stad in 2050. Aan de hand van inspirerende verhalen maken we op deze dag de energietransitie zichtbaar, hoor je welke kansen er liggen en wordt duidelijk hoe makkelijk het kan zijn om aan te sluiten!  In de ochtend vindt de lancering van het Amsterdams Klimaatakkoord plaats: Hét online platform voor alle afspraken, initiatieven en activiteiten voor een klimaatneutraal Amsterdam. 

!WOON draagt graag bij aan het realiseren van deze klimaatneutrale toekomst. We zijn tijdens de bijeenkomst present met één van onze voorbeeldprojecten en in één van de gesprekspanels in de ochtend.

In de middag kan je op bezoek bij verschillende duurzame initiatieven en organisaties in een van de Greenroutes of horen hoe de stad München de omslag maakt naar een klimaatneutrale stad.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst.

Kijk hier voor meer informatie over het Klimaatakkoord en de Routekaart Amsterdam Klimaatneutraal.


Datum en tijdstip

20 jun 2019 - 09:30-16:30

Locatie

NEMO Science Museum

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON