Training gedragen besluitvorming en organisatiestructuur UTRECHT (VOL)

Bij het realiseren van een wooncoöperatie komt veel werk kijken en neem je veel besluiten met elkaar, over hele belangrijke zaken, zoals het tekenen van spannende contracten en financiële uitgaven, over de indeling van jullie woningen en hoe jullie het beheer gaan regelen.  Hoe organiseer je dat werk en kom je tot een effectieve en plezierige samenwerking? Hoe neem je gedragen besluiten met elkaar en zorg je dat je genomen besluiten op een overzichtelijke wijze vastlegt? Na het volgen van deze training weten jullie hoe je een besluit neemt met consent en hebben jullie inzicht in een aantal principes en patronen die bijdragen aan een effectieve en wendbare organisatie. 

Voor wie?

Let op: Deze training is alleen bedoeld voor groepen die in Utrecht een wooncoöperatie aan het realiseren zijn. Max 5 deelnemers per groep. Er is nog ruimte voor 1 groep.

Kosten

Gratis.

Praktisch

DEZE TRAINING IS INMIDDELS VOL. Heb je achter het net gevist en zou je deze training graag op een ander tijdstip volgen? Mail naar Tessa: t.buck@wooninfo.nl

 


Datum en tijdstip

30 mrt 2024 - 10:00-14:00

Locatie

Buurthuis Sterrenzicht

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON