Training gedragen besluitvorming en organisatiestructuur UTRECHT (try out)

Bij het realiseren van een wooncoöperatie komt veel werk kijken en neem je veel besluiten met elkaar, over hele belangrijke zaken, zoals het tekenen van spannende contracten en financiële uitgaven, over de indeling van jullie woningen en hoe jullie het beheer gaan regelen.  Hoe organiseer je dat werk en kom je tot een effectieve en plezierige samenwerking? Hoe neem je gedragen besluiten met elkaar en zorg je dat je genomen besluiten op een overzichtelijke wijze vastlegt? Na het volgen van deze training weten jullie hoe je een besluit neemt met consent en hebben jullie inzicht in een aantal principes en patronen die bijdragen aan een effectieve en wendbare organisatie. 

Voor wie?

Let op: Deze training is alleen bedoeld voor groepen die in Utrecht een wooncoöperatie aan het realiseren zijn. Max 5 deelnemers per groep. Er is nog ruimte voor 1 groep.

Kosten

Gratis.

Praktisch

De training vindt plaats in Buurtcentrum Sterrenzicht, op 20 minuten lopen van station Utrecht Vaartse Rijn, 2 minuten lopen vanaf bushalte Sterrenwijk (plan je route in 9292 of google maps). De training duurt een dagdeel (4 uur) inclusief gezamenlijke lunch. Vragen of wil je iets inbrengen voor deze training? Mail naar Tessa: t.buck@wooninfo.nl

 


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

3 feb 2024 - 10:00-14:00

Locatie

Buurthuis Sterrenzicht

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON