Verkiezingsdebat: Wonen in de Amsterdamse regio

Wat ga jij op 17 maart a.s. stemmen? Vind je de inzet van de landelijke politiek op wonen in de Amsterdamse regio en de #wooncrisis daarbij belangrijk? Op 11 maart volg je thuis vanaf de bank alsnog het online Verkiezingsdebat Wonen in de Amsterdamse regio van Pakhuis De Zwijger (op 18 februari kon het door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan).

Vier thema’s staan tijdens het debat centraal: 1. De woningnood, 2. Vitale wijken, 3. Verduurzaming en 4. Rechtspositie huurders. Tijdens het debat krijgen de politici de kans om met een oplossing te komen voor een van de vraagstukken. Ze streven naar bijval van de andere politici. Samen proberen ze afspraken te maken voor nieuw beleid.

Met o.a. de volgende (kandidaat-) Tweede Kamerleden: Paul Smeulders (Groen Links), Daniël Koerhuis (VVD), Julius Terpstra (CDA), Faissal Boulakjar (D66), Sandra Beckerman (SP) en Matthijs van Neerbos (PvdA). Vanuit onze dagelijkse praktijk levert !WOON inbreng bij dit verkiezingsdebat evenals een aantal actieve huurdersorganisaties en ervaringsdeskundige huurders.

Voor meer informatie en aanmelden voor de link kijk hier bij Pakhuis de Zwijger.

 


Datum en tijdstip

11 mrt 2021 - 18:00-19:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON