Verkorte training voor Energy Challenge

Vind jij het leuk om Amsterdammers te ondersteunen hierbij of ken je iemand die dat leuk vindt? Je kunt vanuit je luie stoel, via de app of de website chatten met “jouw” deelnemende huishoudens om ze te ondersteunen bij hun uitdaging. Het kost je een paar keer per week wat van je tijd, ca 4 uur per week. En je krijgt er nog een super leuke vergoeding voor ook.

Deelnemen aan deze training kan alleen wanneer je ook vrijwilliger wordt: Aanmelden als vrijwilliger kan via de website.

Wil jij 2021 goed beginnen? Door anderen te helpen, door te gaan besparen op je verbruik of allebei? Meld je dan aan!

In deze verkorte training leer je meer over wat er van je verwacht wordt als online coach. We verkennen samen de website en de chat omgeving, en je zult bekend worden met de opdrachten, quizvragen en uitdagingen die verbonden zijn aan de energychallenge voor de deelnemers. Deze training is met name bedoeld voor ervaren energiecoaches.

Je zult voor deze training een Teams-uitnodigingslink ontvangen op je e-mailadres, uiterlijk een dag van te voren. Je hebt geen account nodig om de training bij te wonen. Er zijn meerdere trainingsmomenten.

See you online!

Ps: Op deze site kun je alvast zien hoe de Energy Challenge eruit ziet voor de nieuwe deelnemers: https://www.nieuwamsterdamsklimaat.nl/wat-kan-jij-doen/energy-challenge


Datum en tijdstip

27 jan 2021 - 19:00-21:00

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON