Energieweek | VvE’s met nieuwe Energie

Verdiepingssessie zon, isolatie en aardgasvrij voor VvE’s

De weg naar verduurzaming is voor bestaande woongebouwen best ingewikkeld. U weet wat er kan: zonnepanelen, of isolatieglas, of een nieuwe verwarmingsinstallatie, misschien wel stadswarmte. Maar hoe kom je nu tot een concrete vervolgstap? Wat voor informatie is nodig om de leden te informeren en mee te nemen in een besluit? Hoe organiseer je een ALV waarin effectief beslissingen genomen worden?

Voor appartementseigenaren en bestuursleden van VvE’s organiseert de gemeente Amsterdam in samenwerking met !WOON een verdiepingssessie. Heeft u al een VvE-energie-advies en wilt u een volgende stap zetten, kom dan naar deze avond. Hier kunt u tips en voorbeelden ophalen om daarmee verder te werken aan besluitvorming in uw VvE. Er wordt specifiek aandacht besteed aan zonne-energie, isolatiemaatregelen en aardgasvrij oplossingen. Maar ook andere vragen kunnen aan bod komen. En wellicht zijn uw ervaringen weer heel nuttig voor andere deelnemers en helpen we elkaar zo verder.

Inloop vanaf 19.00. We sluiten de avond af met een borrel.

Aanmelden voor deze avond is zeer gewenst. Geef bij de opmerkingen s.v.p. aan naar welk(e) onderwerp(en) met name uw aandacht uitgaat? Zon, isolatie, aardgasvrij of anders (meer keuzes mogelijk)


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

6 nov 2019 - 19:30-21:00

Locatie

Midwest

Kaart wordt geladen...

Artikel delen:

!WOON