Webinar 5 tips voor aanvragen van een buurtbudget

Voor veel buurten in Amsterdam is buurtbudget beschikbaar. Zo kunnen bewoners plannen indienen voor een mooiere en betere buurt. In dit gratis online webinar krijgt u tips voor het schrijven van een goed voorstel. Hoe bepaalt u welk budget nodig is? De concrete tips helpen uw aanvraag tot een succes te maken. Lenny Bijker verzorgt dit webinar. Zij is adviseur bij !WOON en werkte mee aan meer dan 100 succesvolle projectplannen.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We gebruiken daarvoor Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen. Dat kan ook als u geen Microsoft account heeft. Voor u als gebruiker is deelname via MS Teams gratis.

Deelname via een laptop of desktop is het makkelijkst. U volgt dan de presentatie en kunt uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet kan (via de app) ook. Houd er dan rekening mee dat de presentatie even niet meer in beeld is als u de chat opent om een vraag te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. Heeft u nu al vragen waar u in het webinar graag antwoord op krijgt? Zet ze onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per email. Daarin vindt u ook de link om deel te nemen. Heeft u geen email ontvangen? Kijk dan in de spambox en neem anders telefonisch contact op via 020 5230130.

 


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

22 sep 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON